TRAILS!

Vi har nu skaffat ett nytt plugin för Trails, detta göra att trails nu funkar bättre och är snyggare. Bli vip HÄR för att prova!

NY IP!

Servern har nu en ny ip-adress som är "194.103.0.5:27015", sprid gärna detta! Servern måste då alltså läggas till på favoriter på nytt.

GIVEAWAY!

Nu på fredag(2 Oktober) så kommer vi att hålla en giveaway på servern som är sponsrad av CSGORiver, för att vara med och ha en chans att vinna så ska du vara inne på servern på fredag kl 21:00 och ha "CSGORiver.com" i ditt namn. Denna giveaway är det en (AWP) | Asiimov FT.

Ny IP!

Servern nås nu på en ny ip, den nya IP:n är 213.141.71.17:27015. Detta betyder att det inte går att ansluta till servern med den förra IP-adressen och att den har försvunnit från favortier om ni har sparat den där.

Serveravbrott Onsdag (2015-04-01)

Nu på onsdag (2015-04-01) så kommer servern att ha ett avbrott på eftermiddagen. Avbrottet kommer vara någon timme. Anledningen till detta avbrott är att jag behöver uppdatera sourcemod samt lite plugins. Ni kan räkna med att servern är uppe igen på kvällen.

mg_gavle_course

Jag har nu i någon vecka, jobbat med en egen MG Course karta till servern. Nu är första versionen av kartan klar och redo att spelas på. Kartan är finns nu att välja på servern.
Nedladdning av kartan finns att få tag på HÄR och även i Steam Workshop.

Servern har nu en TeamSpeak3 Server

GavleMG har nu en egen TS3 (TeamSpeak 3) Server. Den är öppen för alla att använda. IP-adressen till den är: 84.23.158.53:9987.
Just nu så är det bara jag som är admin i ts3 servern, så kontakta mig om ni har några frågor eller tips.
Ladda ned TS3 genom att klicka här!

Servern har nu en hemsida

Detta är MG-serverns hemsida, anledningen till att denna hemsida finns är bara för att jag tycker att det är kul att göra hemsidor. Det här inlägget är mest ett test för att se att allt funkar.
Här kommer det komma upp nyheter om servern och även bilder.